Categoría del portfoli: Vídeo

Vídeo casament Max i Adri

En Max i l'Adri van celebrar el seu casament al Mas Tapiolas de Santa Cristina d'Aro, Girona. Aquest és el vídeo resumit o tràiler del dia de la boda. Si esteu interessats en contractar la filmació d'un vídeo pel vostre gran dia, empleneu el nostre formulari de contacte i us enviarem tota la informació pel…
Ampliar

Vídeo casament Ainara i Júlia

L'Ainara i la Júlia van celebrar el seu casament a Can Dansa de Sant Andreu Salou, Girona. El vídeo que podeu veure és un resum del reportatge sencer que dura aproximadament 38 minuts. Si voleu més informació, empleneu el nostre formulari de contacte i us enviarem tota la informació pel vostre reportatge de casament.
Ampliar

Tràiler casament Cris i Laki

En Laki i la Cristina van celebrar el seu casament al Far de Sant Sebastià de Llafranc, Girona. El lloc té unes vistes magnífiques al mar, realment està en una ubicació privilegiada. Les imatges filmades amb el nostre dron son realment espectaculars. Aquest vídeo és un tràiler resum amb el que us podeu fer una…
Ampliar

Vídeo aeri corporatiu per TAX

Vídeos corporatius amb dron Una manera magnífica de presentar la vostra empresa és un vídeo corporatiu on podeu mostrar les vostres instal·lacions, productes i serveis. Si a més podeu afegir imatges aèries filmades amb drone, tindreu un producte molt més complet i atractiu.  
Ampliar

Vídeo casament Eva i Gerard

Aquest és el vídeo trailer del casament de l'Eva i en Gerard. La part dels nuvis es va filmar a casa seva a Llagostera i la cerimònia, el pica-pica i el convit al Lotus Blau de Santa Coloma de Farners, Girona.
Ampliar