Google Business View

Tours virtuals 360º de Google

En què consisteix?

Ara Google permet entrar a tots els negocis i passejar-hi de la mateixa manera de com ho fariem amb Google Street View.

Consisteix en un recorregut virtual pel vostre negoci amb fotografies esfèriques que permeten mostrar tot l'espai desde qualsevol angle. L’usuari podrà passejar amb tota llibertat com si hi fos físicament.

Com s’utilitza?

Des de qualsevol smartphone o tablet: Gràcies a la localització per GPS de Google Maps, tothom us localitzarà ràpidament i veurà la informació del negoci abans d’arribar.

Navegant per Street View: Qualsevol usuari que recorri el carrer on està ubicat el vostre negoci, trobarà una fletxa per poder-hi entrar.

Al cercador de Google: Els usuaris que busquin el vostre negoci veuràn la teva fitxa completa, amb fotos, el tour virtual, dades i localització.

Com ajudarà al meu negoci?

Genera confiança: Tenir disponible un tour virtual i unes fotografies de qualitat et posiciona com a un negoci que vol donar una bona imatge i sobretot que vol mostrar-se al públic, això genera molta confiança de cares al possible client.

Destaca a les cerques de Google: Una bona manera de diferenciar-te amb la resta de competidors és activar totes les funcions de Google disponibles i tenir les dades actualitzades.

Increment de visites: Guanyaràs visites a la teva web i també al teu negoci, ja que disposaràs de l’eina de localit- zació més efectiva i amb el tour i les fotos quedarà com- pleta.

Sessió de fotos convencional: A part del tour virtual, es realitzen fotos del vostre negoci perquè les pugueu utilit- zar per la vostra web, xarxes socials, publicitat...

Sense cuotes: El servei és gratuït, no et suposa cap despesa periòdica de manteniment.